CD DVD producties

Bent u opzoek naar topkwaliteit, flexibiliteit en een voordelige prijsstelling?
DiscPrint is dan wellicht de juiste partner voor u. Media-producties zoals het persen en
dupliceren van cd’s en dvd’s, alsmede de verpakkingen behoren tot onze core business. Al sinds 1987 leveren wij naar tevredenheid van vele klanten door geheel Europa (ook aan intermediairs). Ons team staat voor u klaar. Spoed? geen probleem! Wij helpen u graag.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0228 - 350 888
.


Stuur mij een offerte voor:
Aantal:
CD, DVD of Blu-Ray in iedere oplage Alle mogelijke verpakkingen

Hoeveel exemplaren heeft u nodig? Wij produceren en bedrukken uw CD, DVD of Blu-ray vanaf 50 tot vele miljoenen stuks. En de prijs/kwaliteitverhouding? Die is optimaal. Vraagt u een vrijblijvende offerte aan en ontdek uw voordeel.

 

Alle mogelijke verpakkingen Alle mogelijke verpakkingen
CD en DVD verpakkingen zijn onze specialiteit. Naast al het standaard drukwerk zoals wallets, digipaks, digifiles en digisleeves, produceren wij ook mediaboeken en hardcover boeken (casebound book). Heeft u een verpakking voor ogen die nooit eerder is geproduceerd? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nee verkopen gaat ons te ver….. Wij leveren zowel aan eindgebruikers, als aan tussenpersonen en fabrikanten.
Volledig bedrukte verpakkingen
Verras uw klanten met de beste kwaliteit. Onze afnemers zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en mogelijkheden van ons drukwerk. Met de nieuwste Heidelberg machines drukken wij uw project tot in perfectie. Daar staan wij voor.
bedrukte muismatten
Een telefoontje Alles geregeld in een telefoontje
Wij zijn benieuwd naar uw project, uw verhaal! Laat u verrassen door de professionaliteit en flexibiliteit van DiscPrint. Belt u ons voor een goed gesprek op 0228 - 350 888
Vraag nu uw offerte aan