Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 
CD Dupliceren

CD DUPLICEREN

Kleine oplage van 50 tot 500 stuks of spoedleveringen dupliceren en bedrukken wij met een gloednieuw en professioneel machinepark. Uw CD's worden bij ons standaard full colour thermisch bedrukt. Thermische bedrukking is kras- en watervast en UV-licht bestendig. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verpakkingen standaard op voorraad en drukwerk leveren we al vanaf 50 stuks! Meer over CD Dupliceren vind u in onze webshop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Stuur mij een offerte voor:
Aantal:
Controlegetal:a
Vul hier het controlegetal in:
Klik hier om het controlegetal te controleren.
Alle mogelijke verpakkingen Alle mogelijke verpakkingen
Ook bij kleine oplage cd duplicatie zijn CD en DVD verpakkingen zijn onze specialiteit. Uiteraard maken wij standaard drukwerk zoals wallets, digipacks, digifiles en digisleeves en standaard cd boekjes. Maar wat dacht u van een mediaboeken en hardcover boeken (casebound book). Wij leveren zowel aan eindgebruikers, als aan tussenpersonen en fabrikanten.
Volledig bedrukte verpakkingen
Verras uw klanten met de beste kwaliteit. Onze afnemers zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en mogelijkheden van ons drukwerk. Met de nieuwste Heidelberg machines drukken wij uw project ook bij kleine oplage tot in perfectie. Daar staan wij voor.
bedrukte muismatten
Een telefoontje Alles geregeld in een telefoontje
Wij zijn benieuwd naar uw project, uw verhaal! Laat u verrassen door de professionaliteit en flexibiliteit van DiscPrint. Belt u ons voor een goed gesprek op 0228 - 350 888
Vraag nu uw offerte aan