Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 
DVD persen en CD Persen PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 12 augustus 2011 10:28

Wij werden aangenaam verrast door een leuk filmpje van onze collega's van DeCDPerserij.nl. Het filmpje laat in vogelvlucht zien hoe cd persen en dvd persen werkt. Verder hebben ze een nieuwe website die wij erg kunnen waarderen. Nieuwsgierig? bekijk het filmpje op youtube: dvd persen.

dvd persing van discprint

 

 
Nieuwe website voor het laten bedrukken van usb sticks PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 24 juni 2011 09:05

Recent is er een nieuwe website gelanceerd waar u usb sticks kunt laten bedrukken. Het is een mooie nette website die bovendien heel gebruiksvriendelijk is. DiscPrint is een echte expert op het gebied van bedrukte usb sticks. Wij bedrukken met eigen machines in Nederland. Snelheid en kwaliteit zijn daarmee gegarandeerd. Op de website www.usbstickslatenbedrukken.nl kunt u usb sticks laten bedrukken en laten voorzien van dat. Tevens kunt u er bijvoorbeeld uw Autorun bestellen. Zo verschijnen uw bestanden in een mooi opstartmenu met een professionele uitstraling. U kunt de vormgeving volledig in de huisstijl van uw organisatie laten maken. DiscPrint usb sticks koopt u ook bij rechtstreeks op: www.discprint.com/premiums/bedrukte-usb-sticks

 
Digitale media van floppy's tot USB sticks PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 03 juni 2011 12:35

Laatst sprak ik iemand die mij vertelde dat hij even een floppy disc moest pakken om een documentje over te zetten van zijn (stok) oude computer. Hoewel we met DiscPrint in het verleden miljoenen floppy's hebben geproduceerd moest ik echt even bij mij zelf nagaan....een floppy wat is dat ook al weer....? Tegenwoordig gebruiken we gelukkig andere media zoals geperste cd's, dvd's (dvd persen) en USB sticks. Een usb stick is een usb flash drive samengevoegd met een Universal Serial Bus (USB) en een verpakking. Er past veel meer data op dan bij een floppy en indien gewenst kan er ook meer op dan op een geperste dvd. Meestal kiezen klanten ervoor om de usbstick laten bedrukken.

usb sticks laten bedrukken

 
dvd persen en goedkope usb sticks PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 20 mei 2011 09:16

Toen een goede kennis aan mij vroeg hoe hij het beste de jaarcijfers van zijn bedrijf kon presenteren had ik meteen een antwoord klaar. Met behulp van een mooie en handzame mediadrager presenteer je die het best! Waarop er natuurlijk een tweede vraag kwam “wat is een mediadrager?” Een mediadrager is bijvoorbeeld een geperste cd of dvd maar ook een usb stick, meestal omschreven als respectievelijk: cd persen, dvd persen en bedrukte usb sticks (goedkope usb sticks)

Vaak wordt er data opgezet ter promotie of interne communicatie. Meestal wordt er een cd verpakking, of dvd verpakking bij geleverd en in het geval van usb relatiegeschenken wordt er meestal een standaard usb sticks doosje meegeleverd. Heeft u ook een bedrijfspresentatie, jaarcijfers of een beurs? DiscPrint informeert u graag over hoe u het beste gebruik kunt maken van usb sticks.

 

dvd persen

 
beste bedrukte usb sticks PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 11 mei 2011 00:00

Het lijkt wel zomer! Het is echt prachtig weer met deze heerlijke blauwe lucht. Het doet mij denken aan aan een usb sticks bestelling die wij laatst hebben gemaakt. Het was een creditcard usbstick bedrukt met een prachtige full color afbeelding van een helder blauwe lucht. Wij van DiscPrint denken vaak aan bedrukte usb sticks. Ik zou zelfs durfen stellen dat we er zelfs van dromen. We zijn dan ook niet voor niets sinds 1987 experts in het bedrukken van digitale media en daar kunt u uw voordeel mee doen. Vraagt u nu nog een usb offerte aan en ontdek wat voor een voordelen wij voor u in petto hebben! Naast de vele modellen en data upload mogelijkheden hebben wij ook een spoed-service. U kunt al in 24 uur uw bedrukte usb-sticks in handen hebben.

bedrukte usb sticks

 

 
«StartVorige123456VolgendeEinde»

Pagina 1 van 6